Uw apparaat ondersteund geen javascript of deze staat uitgeschakeld. Hierdoor zal de pagina anders weergegeven worden. De video zal niet zichtbaar zijn
Hotel met oplaadpunt elektrische auto

Uw hotel op hotelmetoplaadpunt.com

De elektrische auto is een blijvertje, daar is iedereen het overeens. Nederland telt meer dan 120.000 elektrische auto's en dat aantal groeit snel, door miljoenen inversteringen vanuit het bedrijfsleven en de wens van de overheid dat er vanaf 2030 alleen nog maar elektrische auto's worden verkocht.

Deze wens wordt ondersteund door verschillende auto fabrikanten die binnen afzienbare tijd alleen nog maar elektrische auto's of elektrische varianten van alle modellen willen verkopen.

Een snel toenemend aantal hotel gasten zal dus in het bezit zijn of binnen afzienbare tijd in bezit komen van een elektrische auto, en op zoek zijn naar de mogenlijkheid deze op te laden tijdens hun hotel verblijf. hotelmetoplaadpunt.com bied een platform voor hotels om zich makkelijk vindbaar te maken voor deze groeiende doelgroep.

Maak een gratis account aan op hotelmetoplaadpunt.com, voeg tekst en foto's toe en maximaliseer de vindbaarheid van uw hotel voor deze doelgroep.

Als enige voorwaarde voor een gratis account dient uw hotel te beschikken over minimaal één oplaad mogelijkheid van 3.7 kWh. Dit is al eenvoudig te verwezenlijken door een CEE-gecertificeerd stopcontact met zijn eigen groep met een 16 ampère zekering.

Gratis vermelding op hotelmetoplaadpunt.com

Naam hotel
Contact persoon
Email
Email controle
Telefoon
Adres
Postcode
Plaats
Provincie
Website
Opmerking
 
  Voorwaarde voor een gratis account is dat het hotel beschikt over minimaal één oplaad mogelijkheid voor elektrische auto's van minimaal 3.7 kWh en dat deze vermeld staat op de hotel website.